Scootmobiel kopen

Een scootmobiel kopen?  Een andere benaming van een scootmobiel is een gehandicaptenvoertuig, invalidenvoertuig, elektrische driewieler of elektrische vierwieler.

Een scootmobiel kopen kan tegenwoordig door iedereen gedaan worden. Je hoeft er niet per se voor gediagnosticeerd te worden of slecht ter been te zijn. Scootmobielen zijn elektrisch en kunnen met verschillende accessoires aangekleed worden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een USB-aansluiting of windscherm aan te schaffen. Met een USB-aansluiting kan je bijvoorbeeld je navigatie aansluiten of je telefoon opladen. Zelfs ledverlichting kan erop geplaatst worden.

Het kopen van een scootmobiel bij Fast&Furiousscooters is erg gemakkelijk. Uiteraard is het mogelijk om een scootmobiel gelijk af te rekenen, maar je kan er ook voor kiezen om de scootmobiel te betalen door de IN3 betaalmethode. Dit betekent dat je het bedrag in 3 termijnen mag afbetalen, zonder dat je te maken hebt met rente of een BKR check.

Wanneer zijn de termijnen?

De eerste termijn is direct bij het afrekenen van de scootmobiel. Het tweede termijn is binnen 30 dagen en het derde termijn is binnen 60 dagen. Ideaal als je het volledige bedrag dus niet op je bankrekening hebt staan, maar wel in een paar dagen.

Als laatste is het ook mogelijk om een scootmobiel te leasen. Op deze manier hoef je niet te veel geld uit te geven in één keer of in 3 termijnen. Afbetalen doe je aan de hand van een aantal maanden. Er is keuze uit: 12, 18, 24, 36, 48, 60, 72 maanden. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je je scootmobiel terug wilt betalen. Je kan direct genieten van je aankoop!

Share Post:

About Author

Ko Itakura

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *